GJEST FALLER FRA ANDRE ETASJE AV HOTELLET OG LØPER VEKK FRA REDNINGSMENN

En mann ble skadet etter å ha falt fra andre etasje på et hotell som ligger I alameda doctor Muricy, i Sentrum Av Curitiba, ved daggry denne fredag (5). Synes å være i utbrudd, gjesten gikk ut og flyktet for Å se Siate team, kalt til å gjøre tjenesten, og først nektet hjelp. Minutter senere, mannen ble oppdaget prøver å bryte seg inn i en dør i regionen og ble kontaktet Av Militærpolitiet.

Ifølge informasjon fra hotellet, oppnådd AV Ric Record TV-teamet, hadde mannen nettopp kommet inn på hotellet og betalt for natten, da han gikk til rommet, i andre etasje. I etterkant hørte de ansatte en støy og innså at mannen hadde falt fra bygningen. Siate ble utløst og mannen nektet deltakelse av laget. Han hadde skader i ansiktet og hadde problemer med å gå.

Minutter senere, militærpoliti på patrulje fant mannen med en skrutrekker i hånden, prøver å bryte inn i en dør som ikke engang har en lås. Offiserene vurderte at mannen syntes å være i et utbrudd og ringte ambulansen igjen. Mannen ble til slutt enige om å ta vare på første respondenter og ble tatt til sykehuset for en mer detaljert vurdering av hans helsetilstand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *