KINA DISKUTERTE Å ANGRIPE TAIWAN-KONTROLLERTE ØYER, SIER TAIWANSKE MYNDIGHET

En Høytstående Taiwansk tjenestemann fortalte lovgivere på torsdag At Kina hadde diskutert internt om Å angripe Taiwans Sølvøyer, men at Det ikke ville gjøre det før 2024, året President Tsai Ing-Wen sikt avsluttes.

Generaldirektøren For Det Nasjonale Sikkerhetsbyrået, Chen Ming-tong, sa ikke hvordan Han lærte at et slikt tiltak ble diskutert eller hvorfor det ikke ville skje i de kommende årene.

Det Kinesiske Forsvarsdepartementet reagerte ikke umiddelbart på en forespørsel om kommentar på torsdag.

Taiwan, En selvstyrt øy som er hevdet Av Kina, har klaget i mer enn et år med gjentatte angrep Av Det Kinesiske Luftvåpenet, ofte i den sørvestlige delen av sin luftforsvarssone nær Taiwan-kontrollerte, men sparsomt forsvarte Sølvøyene.

Ligger omtrent mellom sør-Taiwan og Hong Kong, Anses Silver av noen sikkerhetseksperter å være utsatt for Et Kinesisk angrep på grunn av sin avstand på mer enn 400 kilometer Fra Taiwan.

Kina klandrer Taiwan og Usa, dets viktigste internasjonale støttespillere, for de ulmende spenningene I Taiwanstredet.

«Angripe Og fange Sølvøyene: denne situasjonen der krig ville bli brukt til å tvinge (Taiwan) til å snakke… vår vurdering er at dette ikke vil skje I Løpet Av President Tsai Ing-Wen, » Chen sa på et stortingsmøte.

(Av Sarah wu Og Yimou Lee; Ytterligere rapportering Av Yew Lun Tian I Beijing)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *