MISTENKT FOR Å DREPE EX-SVIGERFAMILIE ER OVERFØRT OG KOMMER I CURITIBA

Sergio Luiz Baduy, av 56 år, mistenkt for å drepe den tidligere svigerfamilie, Emilio Mandato Og Lucileia Da Cunha, ble overført fra politistasjonen I Sã José, I Santa Catarina, Til Paraná og ankom i divisjonen av drap og beskyttelse av personen (DHPP), I Curitiba, rundt 22h20 denne torsdag (4). Baduy kom INN I DHPP med hodet ned, håndjern og ledsaget av sivilt politi.

Den mistenkte ble arrestert siden oktober 28, da HAN ble fanget PÅ BR-101, På Tidspunktet For Biguaç (SC), Av Føderalt veipoliti, flyktet. På tidspunktet For arrestasjonen, Baduy hadde håndleddene kuttet av og hevdet at han hadde forsøkt å begå selvmord. I lyd sendt tidligere til delegat Tito Barichello, AV DHPP, Sergio hadde allerede avansert at han ville prøve å ta sitt eget liv for ikke å bli arrestert.

Mannen har allerede gitt sitt vitnesbyrd til politiet på politistasjonen I Santa Catarina, og ved anledningen foretrakk han å holde seg stille en god del av tiden. Han forklarte bare at kjøretøyet han kjørte på tidspunktet for arrestasjonen var i navnet på ex-kone, datter av ofrene. Gråt, Baduy snakket ikke om forbrytelsen eller om kniven som ville ha blitt brukt i mordene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *