NEVROVITENSKAP: FORSTÅ HVORFOR PÅ BLACK FRIDAY ER DU GISSEL FOR DITT UNDERBEVISSTHET

Har du noen gang følt «bombardert» av kampanjer av den mye fryktede Og elskede Black Friday? Hvis ikke, vent, fordi November er kommet, og fristelsen har allerede dukket opp sneakily i forbrukernes liv på vakt. Til tross for at han allerede har vært gjenstand for mange kontroverser, har denne sosiale begivenheten vunnet publikum, eller rettere, underbevisstheten til kundene i årevis. Dette er fordi, den «harmløse» dato kommer ledsaget av mange forretningsstrategier.

Som forklarer Den 48 år gamle legen Av Markedsføringsstrategi Shirlei Miranda, forskjellig Fra Nevrologi, som er en vitenskap som bare brukes av leger, er nevrovitenskap en kunnskap som kan kjøpes av alle som tar sikte på å forstå andres oppførsel i møte med visse stimuli.

Gitt Dette Er Nevrovitenskap et grunnleggende verktøy både for handelsmenn, fordi det er mulig å skape effektive handlinger, som er i stand til å generere bedre resultater, og for forbrukere som kan ha større kontroll over sine impulser. Denne vitenskapen i næringslivet er i stand til å identifisere for eksempel hvilken farge som skal brukes i en kampanje som er i stand til å generere ubevisste stimuli i kunden eller samtalen i en reklame som vil vekke ønsket om å kjøpe.

«Ingen er forpliktet til å kjøpe, men det er sant at selskaper som har gode tjenester vil bruke strategier for å tiltrekke seg dem. Ikke å bedra, for å tiltrekke seg selv»,

forklar spesialisten.
Slagord
Shirlei forklarer at i nevrovitenskap er det to teorier satt i praksis hovedsakelig På Black Friday: tap aversjon og sosial konformitet. I det første tilfellet fokuserer næringslivet på å skape ideen om at kunden ikke kan gå glipp av kampanjen, siden mennesket i naturen ikke aksepterer å miste noe.

«Mennesket er redd for å miste. Hvis han har et valg, vil han aldri velge å tape. [Det er akkurat] hvorfor merker bruker slagord som, » til lager løper ut.»Dette plager oss ubevisst.»

En annen atferd er sosial konformitet som er preget av behovet for mannen å oppføre seg som alle andre.

«Det er en studie som satte flere personer i en ryggløft for å se reaksjonen til de som gikk inn i den. De fleste kom inn og satte seg også på ryggen, selv uten å vite årsaken.”

Gitt dette forklarer eksperten at når vi begynner å se at venner, familie eller «så mange mennesker allerede har kjøpt et bestemt produkt», blir tilbudet mer attraktivt.

«Det er menneskelig, det er instinktivt.»

Selvkontroll
Som Shirlei forklarer, er 85% av våre beslutninger gjort av vår underbevissthet, det vil si, selv om vi tror at samtaler av kampanjer ikke påvirker oss, i virkeligheten kan de fungere som utløsere. For å unngå denne typen oppførsel er det viktig å være forsiktig i våre handlinger og spørre deg selv: «trenger jeg virkelig dette, eller kjøper jeg på impuls? Er det virkelig slutt? Jeg kan ikke kjøpe neste måned?”.

«Hvis han ikke sporer prisen, men bestemte seg for å kjøpe nå, foreslår jeg å se på prissøkere og se historien for å se [hvis det virkelig er verdt det]. Hvis det ikke er i tilbudet, som det sier det er, kan du rapportere Om Procon»,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *