VIDEO: SINT PÅ IKKE Å KUNNE GÅ INN I BANKEN, ØDELEGGER MANNEN BYRÅDØREN

En mann tilsynelatende endret brøt steinene døren til en gren Av Bank Of Brazil I Tup Hryvssi, i vest For Paraná, på ettermiddagen torsdag (04). Han ankom etter avslutningen av bankfilen og ble disgusted fordi lederen ikke ville la ham komme inn.

Predasjonen skjedde I Paranaide Street, rundt 15h, da mannen kom med steiner og poser i hendene. Han begynte å rive posene foran byrået og spre papirer de hadde inne. Så kastet han steiner på blindex dør og knuste glasset.

Militærpolitiet ble tilkalt og fanget mannen med en betongblokk i hånden, akkurat det øyeblikket han kastet steinen i glasset. Mannen hørte ikke på tilnærmingsstemmen og prøvde fortsatt å slå politimennene. Dermed Måtte PMs bruke kraft for å begrense og håndjern aggressoren. Selv etter å ha blitt håndjern, han fortsatt ønsket å treffe og holde på beinet av en av politimennene å slå ham ned.

Etter forvirringen fortalte banksjefen politifolkene at mannen ønsket å gå inn i byrået for enhver pris, selv etter nedleggelsen av Offentlig Tjeneste. Da lederen nektet å tjene ham, gikk klienten ut av kontroll og begynte å bytte på byrået.

Etter å ha blitt arrestert, mannen fortsatt aggressiv inne i politiets kjøretøy. Han ble tatt til Politistasjonen I Assis Chateaubriand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *